Szélvédő javítás

Szélvédőjavítás,kőfelverődés,lámpabura polírozás karosszéria-lakatos szakembertől 0630/742-5000 www.szelvedomester.hu

A szélvédőcsere fontossága.

2015. április 06. 19:30 - Wágner Tamás

0630 742 5000

Wágnerglass

 

A Biztonságunk záloga..

 

A nem megfelelően javított vagy cserélt szélvédő szélsőséges esetben meghatározhatja egy baleset kimenetelét.

Egy sima kavicsfelverődés is már befolyásolja az autó utasvédelmi képességeit, miután egy hibásan beszerelt szélvédő már nem azt a biztonságot nyújtja mint mikor  gyárilag van beszerelve

Ezt mindig tartsuk szem előtt.

Ha a kőfelverődés a külső környezeti hatásoknak köszönhetően tovább reped, ezzel csökkenteni fogja a kocsiszekrény merevségét.

 

Az elmúlt pár évben az autók üvegfelülete 20 százalékkal nőtt, hogy még nagyobb teret kapjon kilátásunk.

Tehát az autónk stabilitását már maga a szélvédő is meghatározza – hiszen korábban kizárólag a csapadéktól, menetszéltől kellett, hogy óvjon. Ezen okoknál fogva fokozottan oda kell figyelnünk az autóüveg minőségére, szerelésére és javítására. Egy nem megfelelően rögzített üveg vagy a javítás halogatása életveszélyt jelenthet.

Ha baleset vagy  borulás történik a szélvédő látja el azt a funkciót, mely megtartja a jármű behorpadó tetejét, ezzel óvva a végzetes sérüléstől utasait.

De azt kevesen tudják, hogy bizonyos esetekben ütközéskor a légzsák akkora erővel nyílik ki, hogy kirepíti a szélvédőt a helyéről és ilyenkor – ha az utas nem használta a biztonsági övet – ki is repülhet a szélvédőn!

 

A-szelvedo-eletet-menthet_3e7f1774bde303a08d381299903a74e5

 

Egy szélvédőcsere esetén szerencsés,ha a megfelelő minőségű szélvédő a megfelelő technológia alkalmazásával kerül az autóra. Sajnos ez az életbevágó szempont még nem került be a köztudatba. Ez is oka annak, hogy az autósok egy része ellenőrizetlen, gyakran nem megfelelő technológiával és ismeretekkel rendelkező emberre bízza autója szélvédőcseréjét, kockára téve saját és utastársai épségét is.

 

lead(3)

 

Válasszon megbízható hivatásos karosszérialakatos–szélvédőjavítót.

                                                               0630/ 742-5000

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedomester.blog.hu/api/trackback/id/tr237345544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása